torstai 21. heinäkuuta 2016

Pikku Herran huoneen väripilkut


Lastenhuoneiden sisustaminen on iloa tuottavaa puuhaa. Arki on välillä aikamoista rallia, mutta sunnuntaina valjastin mieheni muuttamaan järjestystä Pikku Herran huoneessa. Saimme yhdessä myös tauluja seinälle ja leluja järjestykseen. Huoneen ollessa kunnossa oli ihana lisätä sinne muutama suber ihastuttava juttu. Bambiyövalo on kerrassaan lumoava! Muistan kuinka pienenä katselin ihmeissäni erilaisia pikkuisia maailmoja lasipallojen sisällä. Kiteiden leijailua olisi voinut tuijottaa tuntikausia. Tämä ihana Djecon yövalo on peräisin Pienikamari nettipuodista, joka on täynnä kaikkea söpöä. Suosittelen lämpimästi tutustumaan nettipuodin upeaan valikoimaan. Koko puoti saa hyvälle tuulelle! Varastotuotteet ehtivät ennätyksellisen nopeasti perille jo kolmessa päivässä tilauksen vastaanottamisesta.


Lamppu toimii paristolla. Lampun lämpö saa lampun sisällä olevat kiteet leijumaan. Yövaloja löytyy nettipuodista neljä erilaista. Pretty little thing.



Lastenhuoneen tuunattu valaisin on kestänyt myös hyvin tohinoissa mukana. Suorastaan ihmeellisen hyvin, vaikka sitä on huidottu ja husittu. Kauniisti sopii huoneeseen muiden tavaroiden ja tekstiilien rinnalle.


Mr. Large Robot tyyny sopii hienosti Pikku Herran huoneeseen. Tyynystä tulee itselleni mieleen Robotti Ruttunen ja kaikki 80-luvun muoviset robotit kaukosäätimillä. Seuraavaksi ajattelinkin yrittää löytää kirpputorilta huoneeseen vanhan robotin tyynyn kaveriksi. Tyyny on ihanan pehmeää luomupuuvillaa. Kuvio on painettu käsin. Perheen Pikku Herra otti Mr. Robotin heti kainaloonsa ja leikkeihin mukaan. Tyynyllä on mukavasti kokoa: 26,5 x 50 cm


Seinällä roikkuu puutarhaosastolta ostamani led-valosarja seuranaan Berliinistä tuomani värikkäät tuulikellot. Toisinaan on kiva yhdistellä erilaisia juttuja keskenään. Kenties väritys huoneessa ei ole erityisen poikamainen, mutta yleisilme on minusta kivan värikäs. Itse huomaan viihtyväni eniten juuri talon lastenhuoneissa. Ja uskon, että pikkuväen muistilokeroihin tallettuu huoneista pieniä yksityiskohtia, mitä on sitten kiva muistella vielä isompanakin.


Yhteistyössä Always somewhere else ja Pienikamari

6 kommenttia:

  1. Kivoja juttuja! Mä voisin kuvitella meidän lastenkin innostuvan noista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanna. Meillä on tulossa pikkuinen mylläkkä. Vaihdamme vanhempien makkarin ja taaperin nukkumapaikan vinttiin ja Pikku Herran huoneesta tulee leikkihuone. Luvassa siis huonekalujen pyöritystä! Hetken saan vielä kuitenkin nauttia tästä järjestyksestä.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Oi, niin minustakin. Katselin tänään tyynyn kaveriksi kirpputorilta oikeita robotteja, mutta olivat kaikki, niin pahasti rikki. Pahus sentään. Etsintä jatkuu.

      Poista
  3. Ihania juttuja koko huone pullollaan. Se Pienikamari on aivan ihana liike Jyväskylässä. Pieni putiikki ja ahdasta kulkea, mutta silti tahtoisin sieltä kaiken viedä kotiini.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole liikkeessä päässyt koskaan vierailemaan. Nettisivut ovat melkoisen herkulliset myös. Aivan ihania tavaroita. Kauniita tavaroita ripottelisi ilolla talon joka huoneeseen!!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.