tiistai 30. toukokuuta 2017

Mitä tekee esikoinen päiväunien aikana?


Olemme kaikki olleet ns. uuden edessä, kun perheeseen on saapunut uusi vauva. Talossa on nyt kolme lasta ja kaksi heistä nukkuu päivän aikana päiväunet. Vauva toki nukkuu unia monta kertaa päivässä. Pikkuisten rauhoittaminen päiväunille kestää minulta nykyisin pidempään ja esikoinen joutuu tällöin olemaan talon alakerrassa itsekseen leikkimässä. Nyt olemme ottaneet uuden rutiinin päiviin. Pienten ollessa nukkumassa esikoinen saa tehdä omia ison tytön tehtäviä. Aika kuluu joutuisasti ja mukavan puuhan parissa. Neiti Pippuri on ollut oikein mielissään omasta rauhoitetusta hetkestään. Loistavinta tietysti on, että puuha on mielekästä ja samalla oppii uusia asioita. On hyvä harjoitella uusia taitoja syksyllä alkavaa eskaria varten. Tehtäviin keskittyminen ja paikallaan istuminen vaati harjoitusta. Positiiviset kokemukset rohkaisevat ja innostavat uuden oppimiseen.

Oppi&ilo tuotteet ovat kyllä riemastuttavan nerokkaita. Kirjat, kortit ja pelit ovat täynnä iloisia värejä ja kuvia. Pyyhittävät puuhakirjat ja puuhakortit säästävät kukkaroa ja ovat meidän neidistä todella kiehtovia. Virheet eivät harmita, kun tussin jälki on helppo pyyhkäistä pois ja aloittaa alusta. Numerot ja kirjaimet tulevat tutuiksi hauskan tekemisen kautta. Siirtokuvapuuhakirja tutustuttaa uusiin eläimiin ja erilaisiin elinympäristöihin. Siirtokuvat muistan myös omasta lapsuudestani. Puuhakirjat ja puuhakortit on myös helppo pakata mukaan kesän tuleville retkille ja matkoille!

Itselläni on tuotteista vain positiivista sanottavaa ja voin vilpittömästi suositella niitä kaikille joiden talossa asustaa puuhakkaita tyttöjä ja poikia. Oppi&ilo tuoteperhe on todella laaja. Itse ajattelin ostaa kummipojalleni syntymäpäivälahjaksi jotakin hauskaa ja kehittävää tekemistä. Oletko sinä jo kokeillut Oppi&ilo tuotteita? Tykkäsitkö?
Yhteistyössä Always somewhere else ja Oppi&ilo

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.