tiistai 30. toukokuuta 2017

Pikku Tähden oma huone - Vaatesäilytys


Tervetuloa kurkistamaan meidän talon Pikku Tähden omaan huoneeseen. Huone ei ole koolla pilattu, mutta sinne mahtuu mukavasti kaikki tarpeellinen. Huone sijaitsee entisessä "työhuoneessani". Vintin pienempi huone ehti odottaa remonttia vuosia. Täytyy sanoa, että matka valmiiseen huoneeseen on ollut pitkä. Eniten aikaa kului vintin tavaroiden läpikäymiseen. Osalle löytyi uusi omistaja ja osan laitoimme surutta pois. Olemme asuneet mieheni kanssa niin pitkään yhdessä, että meille on tavaraa ehtinyt kertyä melkoisesti. Vintti toimi myös pitkään lähinnä tavaroiden säilytyspaikkana. Sinne oli kätevä unohtaa laatikoittain tavaraa, koska ne olivat poissa silmistä.

Pienessä huoneessa ei ole kiinteitä kaappeja, joten vaatesäilytys piti miettiä uusiksi. Huonekorkeus on myös sen verran matala, että kaikki ratkaisut eivät huoneessa toimi ja teetetyt kaapit olisivat tulleet liian kalliiksi. Lisäksi täytyy ottaa huomioon, että tulevaisuudessa huonejärjestys saattaa taas muuttua lasten kasvaessa. Meillä oli vapaana 60-luvulta peräisin oleva Askon lipasto, joka on ollut meillä ennen mm. olohuoneessa tv-tasona. Nyt oli lipaston vuoro muuntautua vauvan huoneen vaatesäilyttimeksi. Aluksi ajattelin kohentaa lipaston ilmettä koristeteippauksilla, mutta jätin sen sitten tekemättä. Senkki on ihan kaunis sellaisenaan. Kaluste on siro ja tarjoaa runsaasti säilytystilaa. Hieman hymyilyttää ajatella, että joku on joskus kalusteen uutena ostanut olohuoneeseen ja nyt siinä on sisällä vauvanvaatteita.

Minä en pidä yhtään suurista vaippapaketeista. Piilotin vaipat alunperin lelujen säilytykseen hankkimaani koriin. Toimii todella hyvin!! Erilaisia ratkaisuja kannattaa etsiä. Vanha retro senkki istuu kauniisti pieneen huoneeseen ja antaa mukavasti särmää sisustukseen. Palataan taas hetken päästä huoneen uusiin tunnelmiin.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.