tiistai 14. elokuuta 2018

Vielä on kesää jäljellä...


Kaupallinen yhteistyö

Syksy tuntuu aina tulevan yhdessä päivässä. Syksy ei tunnu antavan ennakkovaroitusta. Taivas pilvistyy ja keli viilenee. Pihapiirin kukkaset ovat hävittäneet loistonsa. Arki alkaa. Tällä viikolla olemme mekin monen muun perheen tavoin saatelleet matkaan ekaluokkalaista. Vajaan viikon päästä loppuu myös puolison kesäloma. Arjen uudet rytmit ja kiireet tempaisevat mukaansa. Olisi kuitenkin ihana saada säilyttää sydämessä, se mikä kesässä oli parasta.

Toki makeat mansikat, mehujäät ja saippuakuplat ovat kivoja juttuja, mutta eniten haluaisin säilyttää mielessäni sen vapauden tunteen, jonka sain kesällä kokea. Syksy pitää minut taas tiukasti paikallaan ja maailma lukuisine valoineen saa taas odottaa ja pitkään. Jaksan toivoa, että fiilikset ovat talletettu, niin huolella mieleeni, että voin silloin tällöin palata menneisiin tunnelmiin. Saada palasen vapautta täällä kotinurkissa. Omalla pihamaalla. Totuus on, että jokainen meistä tarvitsee vapautta. Sielu kaipaa ja janoaa sitä. Tänä vuonna en siis hyvästele kesää lopullisesti...


Kesä oli siitäkin ihanaa aikaa, että kevyen päivetyksen lisäksi kasvoihin tarvitsi sipaista vain hivenen aurinkopuuteria ja huulikiiltoa, sekä kaulalle ripaus hajuvettä. Korviin ihastuttavat korvakorut ja luonnollinen kesälook oli valmis. Syksyllä jatkan samalla tyylillä mahdollisimman pitkään. Kesällä opettelin myös käyttämään hellehattua, sekä aurinkolaseja ja kärsin ennätyksellisen vähän migreenistä. Koko kesän oli jotenkin todella helppoa pukeutumisen ja tyylin suhteen. Käytössäni oli pari luottovaatetta ja juurikin mainitsemani muutamat kosmetiikkatuotteet ja asusteet. Pääpaino oli menemisessä ja tekemisessä, enkä joutunut kertaakaan miettimään asupulmia. Kenties olen todellakin löytänyt vihdoin tyylin, jossa viihdyn. Eikö silloin ole kaikki kohdallaan, kun mikään ei häiritse? Olen myös viihtynyt uudessa tukassani, joka on hivenen yksinkertaisempi kuin edellinen leikkaus. Mietin vielä kasvatanko hiuksiani pidemmäksi. Toisaalta olen pitänyt lyhyestä tukasta erityisesti sen vuoksi, että korvakorut näkyvät ja isosti.

Blogin Instagram-tilillä onkin välähdellyt kauniita ja kotimaisia  Nunu:n korvakoruja. Korvakorut ovat näyttäviä, leikkisiä ja ihanan keveitä!! Täydellisiä korvakoruja viimeistelemään minun mustavalkoisen tyylini. Täältä lähtee vahva suositus. Korvakoruja voit tilata kätevästi Nunun maailma FB-sivujen kautta.

Yhteistyössä Always somewhere else ja Nunun maailma

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.