tiistai 18. joulukuuta 2018

Makuuhuoneen lempeät tuulet


Kaupallinen yhteistyö

Makuuhuoneen seinät ovat olleet täysin paljaat remontin jälkeen. Jotakin pientä ja kevyttä olen huoneeseen kaivannut. Vinttihuoneet ovat tunnelmallisia, mutta myös hivenen ongelmallisia sisustaa. Kaikki ratkaisut eivät tilassa toimi. Huoneen ollessa pieni ja sängyn viedessä siitä suurimman osan monelle tulee varmasti olo, että haluaa mielummin karsia tavaraa kuin lisätä sitä. Isot julistekollaasit eivät ole makuuhuonettamme varten, vaikka sellaiset ovat kyllä mieleeni. Onneksi tarjolla on muitakin ratkaisuja. Sisustuslehdissä ja somessa on ollut pitkään esillä mm. kauniit makramee seinävaatteet. Itse valitsin makuuhuonettamme koristaman kuitenkin herkän unisiepparin. Unisieppari on keveä, mutta varsin näyttävä sisustuselementti. Käsintehty unisieppari huokuu mystiikkaa. Kerrotaanhan niiden vangitsevan pahoja unia ja auttamaan nukkumaan levollisemmin. Unisiepparin verkko pyydystää pahat unet, mutta hyvät unet pääsevät verkosta läpi rikastuttamaan nukkujan unimaailmaa. Toistaiseksi unisieppari saa olla ison lyhdyn kaverina sängyn vierellä.

Monia tämä vallitseva hämäryys harmittaa. Minä taas rakastan tätä päivälläkin leijailevaa hämyä. Tänään on satanut lunta koko päivän. Onko mitään kauniimpaa. Mieluusti käpertyisin makuuhuoneessa viltin alle siemailemaan kuumaa kahvia ja vain katselemaan vintin ikkunasta lumisia koivuja ja tuiskutusta. Nauttisin hetken yksinäisyydestä ja rauhasta. Valosarjan ja kynttilöiden valossa olisi ihana tunnelmoida. Juuri nyt olen sellaiseen hetkeen liian kiireinen. Kolme lasta pitävät minut vauhdissa. Lupaan sytyttää kynttilät omaksi ilokseni lasten mentyä nukkumaan. Pieniä hetkiä tulisi todella vaalia. Lähestyvä joulu antaa meille luvan tunnelmoida. Mutta eihän me siihen lupaa tarvita. Eihän? Arkenakin tulisi nautiskella. Usein meillä on tapana odottaa täydellistä hetkeä. Päivät ja kuukaudet lipuvat ohi. Voisiko täydellinen hetki olla juuri nyt?



Soijakynttilät palavat kauniilla liekillä jopa 60 tuntia. Lovely Vibes kynttilät ovat 100% käsityönä tehtyjä. Tuoksut ovat miellyttävän lempeitä. Oma suosikkini on ehdottomasti Omena&Kaneli. Eettinen ja ekologinen valinta pukinkonttiin.


Hyödynnä koodi MIRAMARIE, jolla saat -15% Unisieppari.fi verkkokaupan
 koko valikoimasta vuoden loppuun saakka ❤

Yhteistyössä Always somewhere else ja Unisieppari.fi

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.