About


Motto:
"Unthinkably good things can happen
even late late in the game".

- Under The Tuscan Sun

Ihanaa, että löysit blogini pariin. Lämpimästi tervetuloa. Always somewhere else -blogi kertoo elämästäni ruuhkavuosien keskellä. Blogini postauksista voitte lukea mistä minä saan voimaa hektisen pikkulapsiarjen keskellä. Avaan kirjoituksissani myös toiveitani ja unelmiani. En sivuuta myöskään elämän asettamia haasteita ja eteen tupsahtelevia pelkoja.  Isossa osassa on myös perheemme koti. Keltainen rintamamiestalo on turvapaikkani ja viisi henkisen perheemme koti. Talo tuntuu olevan yhtä elävä ja hengittävä kuin me talon asukkaatkin. Monista kirjoituksistani huokuu rakkaus tätä ylpeää aikansa edustajaa kohtaan.

Blogini tarkoitus on toimia vertaistukena samassa elämäntilanteessa oleville äideille. Etupäässä kirjoituksieni viesti on positiivinen ja toivoa antava. Olen vierellä kulkija välillä hieman sumuistenkin vuosien keskellä, kun päähuomio tuntuu olevan ihan jossakin muualla kuin omassa itsessä. Blogini suurin viesti on nauttia elämän pienistä sateenkaarista. Jokaisessa päivässä on jotakin hyvää. Rakenna elämäsi sellaiseksi, että se tarjoaa sinulle pieniä latautumisen hetkiä silloinkin, kun et voi irtautua kotoisista ympyröistä.

Lukaise läpi seuraavat postaukset saadaksesi paremman käsityksen siitä, mitä blogini voisi sinulle tarjota:0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.